Affärssystemskonsulter

Dags att gå vidare i din karriär som affärssystemskonsult?

Kom till oss på Littlefish AB och häng med oss på vår resa. Vi arbetar med SAP och är med på deras fantastiska resa när det gäller att leverera affärssystem till företag med mellan 5 och 200 anställda. Systemet lanserades i början av 2000-talet och används idag av mer 60 000 företag i 160 länder. Systemet finns på 27 olika språk varav svenska är ett.

Nu är vi mitt i en mycket spännande period, ett teknikskifte där affärssystemen tar steget ut i molnet och SAP är först med ett publikt moln i vilket kunden kan få sina egna anpassningar och integrationer. Här levereras inte exakt samma system till alla då alla har olika behov utan här möter vi kundens behov samtidigt som kunden får ett kostnadseffektivt system. Systemet spås en lysande framtid och med kortare implementationstider, automatiserade uppgraderingar så kommer ditt arbete att få ett nytt och roligare innehåll där du får arbeta med att utveckla våra kunders administrativa processer. Vi kan helt enkelt hjälpa flera företag att flytta sin administration ut i molnet.

Vi tror att du som söker framgångsrikt har arbetat med SAP Business One eller annat affärssystem i rollen som affärssystemskonsult under minst 4-5 år.

Låter det här spännande, kom då till oss för vi vill bli fler på alla våra tre kontor i Stockholm, Malmö och Halmstad.
Tveka inte utan skicka in din ansökan till mats.lundberg@littlefish.se Alla ansökningar värderas löpande.