Se till att er verksamhet får tillgång till användarvänlig Business Intelligence direkt i affärssystemet! Med SAP Business One on HANA når ni omedelbar och fullständig information genom omfattande rapporter i realtid som träffsäkra underlag för framtida prognoser och analyser av kundbeteenden.

Med data som presenteras snabbt och enkelt i realtid kan er verksamhet få svar på det ni behöver just nu. Rapporter som brukade ta dagar eller timmar att köra tar nu endast några minuter, om inte sekunder att ta fram. Nu kan ni istället rikta fokus på att skapa värde för era anställda, era kunder och era partners med hjälp av visualiserad data som är enkel att förstå och agera på. Trots att ert företag samlar enorma mängder data, kan ni fortfarande köra mycket komplexa och dataintensiva analyser i realtid. Med SAP Business One har alla i verksamheten tillgång till beslutsunderlag och information som stödjer enkelt beslutsfattande genom hela verksamheten.

Det blir enkelt att främja användningen av BI genom hela verksamheten med användarvänliga dashboards som gör era siffror lätta att förstå med ett ögonkast. Det inbyggda BI-verktyget innehåller mängder med fördefinierade KPI:er och dashboards som är redo att användas direkt. Dessa dashboards kan modifieras efter den specifike användarens behov och ni kan även enkelt bygga era helt egna dashboards efter era KPI:er. Alla användare ges möjligheten att skräddarsy sin egen vy  eller så skapar ni fördefinierade rollbaserade vyer. Ni kommer dra nytta av enkelt visualiserade data som finns tillgängligt i realtid till alla som behöver den, när och var de behöver den. Med SAP Business One kommer hela verksamheten ha enklare att förstå data, så att ni kan omvandla den till affärsnytta och basera era beslut på tillförlitlig information.